logo

Gratis!

Siste fra bloggen

Hvilke plugins trenger jeg

Hvilken plugin trenger jeg når jeg skal…..?

Sett inn det som måtte passe etter skal 🙂 Dette er et spørsmål jeg får veldig ofte. Det kan være alt fra å sette inn video, knapper, kolonner eller andre ting vi ofte bruker i WordPress. For en

Les mer
Ingen av oss er like

Ingen av oss er like

Første gang publisert 11.mars 2015. Så hvorfor forsøke? Setningen «ingen av oss er like» kom kanskje ikke som noen bombe, men den har et poeng; om vi ikke er like i utgangspunktet så er det kanskje heller ingen

Les mer
hagedesign

Genuin interesse for hagedesign

Jeg er Marit Næss Jørgensen og har jobbet med hagedesign og rådgivning i mitt eget firma i over 20 år. Enkelt sagt omskaper jeg det ordinære til noe ekstraordinært ved hjelp av enkle midler samt en genuin interesse

Les mer

Flytte domene og webhotell

Mange får fullstendig panikk ved tanken på å flytte nettsiden til en annen leverandør, men det trenger faktisk ikke være så vanskelig. Her finner du vår "Flytteguide for dummies":

Alle våre gratis tips på ett sted!

Domener og webhotell

Hva er egentlig et domene? Hva bør jeg kjøpe? .no eller .com, eller noe helt annet? Hva er et webhotell? Er lagringsplass det viktigste å se etter?

Hvordan starte i rett ende?

WordPress er et fantastisk verktøy for deg som skal ha en profesjonell nettside. Men hvor skal du starte?

Og hvordan unngår du alle nybegynnertabbene som koster deg tid og penger.

Jobb smartere i WordPress - 3 videoer

image

I denne videoserien viser vi deg hvordan du får på plass de 3 viktige F'ene - Farger - Fonter - Forside

Lær å finne fonter som matcher hverandre, hvordan du lager en fargepalett og ikke minst, hvordan du bruker fonter og farger helt bevisst på nettsiden din.

Sjekklisten

image

Sjekklisten er et supert hjelpemiddel for deg som skal i gang med ny nettside.

WP Intro - Gratis Wordpress kurs

Gratis WordPress kurs!

WP Intro er et gratis nettkurs med 8 leksjoner. Som navnet sier er det et introduksjonskurs hvor vi går gjennom hvordan du kjøper domene og webhotell, hvordan du installerer WordPress og informasjon om designtemaer og utvidelser. Til nå har over 4000 personer tatt kurset, og mange har klart å sette opp egen nettside kun ved hjelp av dette kurset.

Våre kurs

"Ny nettside på 7 dager"

ny nettside 7 dager

 "Ny nettside på 7 dager" er et kurs som tar deg fra kjøp av domene og webhotell, til ferdig nettside på 7 dager. Du MÅ selvfølgelig ikke bruke 7 dager, noen trenger mere tid og noe gjør det enda raskere. Det er ingen utløpsdato på kurset! Her tar vi i bruk alle de nye mulighetene som nå finnes i WordPress. Bl.a. bruk av ferdig designede maler. Kurset gir deg tilgang til over 50 maler som du bokstavlig talt kan dra & slippe inn på egen nettside. Bare bytt farger og fonter, og du har en side som er DIN på rekordtid.

Prisen er kun 1990,- ink.mva

WP Basis - Grunnkurs i WordPreess

WP Basis - Gutenberg edition

WP Basis er hovedkurset vårt og inngangsporten til andre tjenester vi tilbyr. I dette kurset går vi gjennom alt av innstillinger i WordPress, hvordan du publiserer innhold i form av tekst, bilder og video, og til slutt sikkerhet og backup. Alt du trenger for å sette opp og drifte din egen nettside.

WP Bedrift - Nettkurs og medlemsportal

WP Bedrift

WP Bedrift er kurset for deg som vil sette opp nettkurs og medlemsløsning på WordPress siden din. Mange tror faktisk at WordPress ikke er egnet til salg av nettkurs og medlemskap, noe som er veldig feil.

Hvis du allerede har en nettside som er satt opp med WordPress, så anbefaler vi absolutt at du vurderer muligheten.  Læringskurven er kanskje litt brattere enn Kajabi og lignende løsninger, men til gjengjeld får du så mye større frihet. Vi sparrer gjerne med deg underveis, og hjelper deg til du er i mål.

Medlemskap

Multi eller VIP medlemskap - valget er ditt!


Alle som har tatt WP Basis kurset(eller i det minste har kjøpt tilgang til det) kan tegne medlemskap på WP Skolen.

Multi medlemskap gir deg tilgang til flere kurs, full oversikt ligger på denne siden. Du får også tilgang til "Medlemsbloggen" hvor vi svarer på spørsmål og deler "tips & triks".


VIP medlemskap gir de samme tilgangene som Multi, men her får du tilgang til 1:1 support i tillegg. I praksis betyr det at du får tilgang til supportsystemet vårt. Vi prioriterer alltid spørsmål fra VIP medlemmer før vi svarer på all annen e-post. De fleste VIP medlemmer har fått personlige videoer fra oss, hvor vi logger inn på medlemmets egen nettside og viser hvordan man løser konkrete utfordringer.

Som VIP medlem er det du som bestemmer hva du vil ha hjelp til, og hvor lenge. Hvis du f.eks skal sette opp nettkurs eller medlemsportal, så kan du være VIP medlem og ha tilgang til support i den perioden du bygger det opp, og så melde deg ut igjen etterpå. 


Har du kjøpt WP Basis eller WP Bedrift, så har du tilgang til de kursene for alltid(ingen utløpsdato). Multi og VIP medlemskapene kan du "legge på toppen" i de periodene du trenger det. Du styrer dette selv via "Min konto" siden. Mange velger å ha VIP medlemskap hele tiden, for å være sikker på å ha tilgang til support. Andre velger å ha medlemskap kun i de periodene de trenger ekstra hjelp og support.


NB! Vi gir support på de systemene og utvidelsene vi bruker i kursene våre. Det er dessverre ikke mulig å gi support på alt som finnes av theme og plugins på markedet.

Kontakt oss!

Har du spørsmål til oss?

WP Skolen ble startet i 2015 og drives av Kristin Skjæringrud og Ragnhild Hannoschøck Vea. Vi brenner for å hjelpe deg som ønsker å ta kontroll over din egen nettside.

Vi støtter!

Vi støtter Kiva - blir du med?

kiva

Black Friday i 2017 gjorde ThriveThemes.com noe vi hadde veldig sansen for. I stedet for å redusere prisen, valgte de å gi 50% av alle salg på BF til Kiva. Det ga oss en idé til å gjøre noe lignende. Vi bestemte oss for å gi alle inntekter via affiliatelinker videre til Kiva som mikrolån. Vi er kun affiliate for produkter og tjenester vi bruker selv, og føler vi kan gå god for.

© 2022 WP SKolen AS - Org.nr: 917 698 570