Betingelser WP Intro

Vilkår for bruk av WP Intro

Når du har registrert deg for et gratiskurs på WP skolen, vil du umiddelbart få tilgang til alt materiell for kurset/medlemsskapet du har valgt. Videoene er ikke nedlastbare, men du har tilgang til dem så lenge du måtte ønske.

Du kan skrive ut eller lagre tekst fra kurssidene, men disse er kun til eget bruk.

Du kan ikke kopiere og dele innholdet med andre. Misbruk vil føre til utestengelse fra WP skolen. Kopiering av tekster og videoer er selvfølgelig et lovbrudd og vil bli behandlet som ett.

Medlemskapet er personlig, og kan kun benyttes av deg.

Når du melder deg på WP Intro vil vi sende deg noen e-poster med link til blogger vi har skrevet, for deg som vil fordype deg litt mere i emnene vi tar opp i kurset. Dersom du ikke ønsker å motta oppfølging på e-post, så melder du deg enkelt av ved å klikke på linken nederst i e-post du mottar fra oss.

Meld deg av link

Det er ingen kjøpsforpliktelser forbundet med registrering på WP Intro kurset.

Startpakken

Startpakken er ett tilbud til deg som vil komme raskt i gang, og vil ha hjelp til installasjon av WordPress, sikkerhetsutvidelsen iThemes Security + et valgt theme fra StudioPress.

Kjøp av startpakken inkluderer et valgt theme fra StudioPress, samt installering av demoinnhold dersom du ønsker det. De fleste theme fra StudioPress har en såkalt widgetbasert forside. Hvis du vil at vi skal installere demoinnhold, så legges det inn innhold i disse widgetene, slik at du selv kan erstatte tekst og bilder i disse.

Når det er sagt, så inkluderer IKKE installasjon av ett theme det vi kaller “spesialsøm”. Themet du velger har et forhåndsdefinert utseende, og ønsker du å gjøre tilpasninger i selve designet, så er det IKKE inkludert i startpakken.

Tilbud om kjøp av WP Basis

Dersom du velger å motta e-postene vi sender ut, så vil du også motta ett tilbud om å kjøpe WP Basis. Dette er selvfølgelig helt uforpliktende. Som allerede nevnt, så kan du melde deg av e-post lista ved å klikke på “Meld deg av” linken i e-post du mottar fra oss.