Skal vi jobbe sammen med din nettside?

Et VIP medlemskap gir deg tilgang til 1:1 support!

Og da snakker vi om personlig support. Du får hjelp med DIN egen nettside. Ikke felles gruppesamtaler eller upersonlige mailer som ikke er relevante for deg. 

Med et VIP medlemskap kan du be om hjelp hver gang du står fast med noe, OG jeg sparrer gjerne med deg når det gjelder valg av tema og utvidelser som passer for ditt behov og akkurat DIN nettside

GRATIS den første måneden, deretter kr 999,- pr mnd!

Du kan med andre ord teste hvordan det fungerer i 30 dager, uten noen ekstra kostnad!
Ingen bindingstid, du kan si opp medlemskapet når du selv ønsker det.

Prisgaranti: Prisen går ikke opp så lenge du er aktiv medlem. Om medlemskapet avsluttes og du vil bli medlem igjen senere, så er det selvfølgelig mulig, men da til dagens gjeldende pris.

NB! Ønsker du å ha VIP medlemskap på årsbasis, så er det også en mulighet. Prisen er da kr 7990,- ink.mva pr år – du kan endre fra månedsavtale til årsavtale på «Min konto» siden når du er logget inn hos oss.

I tillegg får du mengder av ekstra BONUSER som VIP medlem!

Scroll nedover på siden, eller klikk her og se selv

Men aller først, hør hva noen av medlemmene sier om VIP medlemskapet!

Helene Lunner
www.helenelunner.no
Jeg har aldri vært i tvil om verdien av mitt medlemskap hos WP Skolen!

Den første nettsiden fra oppstartfasen, ble laget i sin helhet av en webdesigner. Jeg irriterte meg stadig over denne siden som jeg ikke klarte å gjøre endringer på, og som hadde kostet meg dyrt.

Jeg startet kurset i WP-skolen, trinn for trinn, med god og trygg støtte. De var der hver gang jeg trengte hjelp. I etterkant ser jeg at noe av det viktigste for meg i denne fasen, var at jeg fikk hjelp med å starte på rett sted, og ta stegene i riktig rekkefølge.

Jeg blir garantert medlem lenge! Jeg så raskt at jeg ikke hadde råd til å la være. 


Marit Skogli
www.ashtangayogatelemark.no
WP Skolen har hjulpet meg til å lære dette gjennom grundige kurs og flott personlig oppfølging via VIP medlemskapet

Selv om jeg allerede hadde en eksisterende hjemmeside laget av et firma, har jeg lenge hatt et ønske å kunne oppgradere, utvikle og drifte siden selv.

Fra minimalt med kunnskap om WordPress, har nå den gamle hjemmesiden blitt lagt ned og en ny og mer moderne og aktuell side med ny logo, innhold og design sett dagens lys, bygget helt fra bunn. WP Skolens måte å kombinere teori og praksis fungerer utrolig bra for å bli selvhjulpen nok til å forstå hvordan WordPress er konstruert og fungerer. 

Tusen takk til Kristin og Ragnhild for all hjelp, innspill og ikke minst moralsk støtte. Ser fram til å samarbeide med dere videre.

Eva Grefstad Knutsen
www.evaiprovence.no
JEG VIL ANBEFALE WP-SKOLEN 100% TIL ALLE! Uten WP-skolen hadde jeg ikke hatt min egen nettside, og derfor ingen jobb heller…

Jeg er i utgangspunktet utdannet art director, og har jobbet mye med grafisk design de siste årene. Men jeg kunne overhodet INGENTING om å bygge nettsider. Og nå, etter å ha tatt kursene WP BASIS og WP BEDRIFT har jeg bygget opp min egen blogg med flere tusen lesere, og selger en abonnmentstjeneste gjennom bloggen. Jeg lager til og med nettsider for andre.

Videoene/kursene er pedagogiske og enkle å følge. Og når jeg har støtt på et problem (som jeg selvfølgelig har jeg gjort maaaange ganger), har jeg fått rask og god hjelp. Problem solved! Så jeg vil faktisk påstå at hvis man følger disse enkle videoene til punkt og prikke, kan ALLE bygge sin egen nettside – uansett hvor lite teknisk anlagt man er!

Mengder av BONUS materiale for VIP medlemmer!

Med VIP medlemskap får du ikke «bare» personlig support og veiledning på epost. Du får også tilgang til 5 ekstra kurs + tilgang til medlemsbloggen.

KIG – Listebygging

Hva er egentlig listebygging?Hva betyr alle disse ordene folk bruker når de snakker om listebygging, som freebie, optin, landingssider osv?Hva trenger du for å bygge liste?Hva er eksempler på gode «freebies»?

WP Thrive

I WP Thrive lærer du å bruke Thrive Arcitecht og Thrive Leads for å bygge landingsider og optinbokser som konverterer. Begge er betalte plugins som inngår i www.thrivethemes.com sin Thrive Suite.

KIG – CampaignMonitor

Når du har satt deg inn i hva listebygging er, og er klar for å sette igang, så trenger du et verktøy for å håndtere e-post markedsføring. I dette kurset viser vi deg hvordan du kommer i gang med å opprette lister, sette opp din første kampanje og sette opp «autorespondere». (Hva autoresponder er lærer du i listebyggingskurset ;-))

WP Hjelp!

WP Hjelp! er ikke et kurs, på samme måte som de andre kursene vi har. Det er mere ment som et oppslagsverk for å finne løsninger når ting går galt. For det kan skjeEller, hva når jeg ønsker å ha den gamle nettsiden oppe, mens jeg bygger den nye? Da setter du opp en midlertidig side, og flytter den når den er ferdig. Vi viser deg  degge + en rekke andre ting i WP Hjelp!

Medlemsbloggen

Medlemsbloggen er en stor ressurs for deg som bygger eller vedlikeholder en nettside. Her finner du mer enn 150 blogginnlegg og det øker stadig. Her besvares spørsmål fra medlemmer med tekst, bilder og video. Medlemsbloggen er KUN tilgjengelig for medlemmer.

Nedlastbare maler

Som VIP medlem får du også tilgang til alle våre egne maler. Dette er maler som du enten kan laste ned en og en, eller du kan velge å importere dem i grupper og f.eks sette dem sammen til en forside. Alle malene i 7-dagers kurset er inkludert, i tillegg til en del andre. Disse kan brukes i de fleste WordPress themes av nyere dato. Og det følger naturligvis med en veiledning som viser hvordan du tar dem i bruk. Og som VIP medlem kan du også få praktisk hjelp med å bruke dem på din egen nettside. Her er et lite utvalg:

maler

Nei takk, jeg står over!

Silvie Le Muzic
www.lemuzic.no
Det jeg er mest stolt av er å ha en nettside jeg liker uttrykket på, og som er i konstant endring – som styres av meg!

Tusen takk WP Skolen, for at dere har hatt trua, «nudget» meg videre og stadig kommer opp med mer materiale jeg kan lære av!

Til deg som vurderer å sette i gang selv; starte din egen bedrift og sette opp nettside. Uansett alder og livsfase. Gjør det! Og gjør det sammen med WP Skolen! De har svar på alt! De deler villig og er svært pedagogiske i formidling og sin tid. «Jeg vil bli like proff som dere» tenkte jeg i begynnelsen. Det vil jeg stadig!

Du finner ikke vennligere, mer velvillige og proffere folk enn Kristin og Ragnhild! WP Skolens digitale arkiv er en gullgruve; et hav av materiale å lære fra. 


Siw Christiansen
www.siwskriv.no
Jeg bestilte WP Bedrift med VIP-support og er så fornøyd!

Jeg har i mange år satt bort nettsidene mine til andre – men utålmodig som jeg er, ønsker jeg å få fikset ting når jeg trenger det og ikke når andre har tid. Jeg bestilte derfor WP Bedrift med VIP-support og er så fornøyd!

Ikke bare har jeg lært meg å sette opp min egen kursportal og bli enda tryggere på WordPress. Jeg har også satt opp min egen nettbutikk hvor jeg har greid å installere både Stripe og Vipps. Og når jeg står fast, får jeg raskt svar som er spesielt tilpasset til meg og min situasjon slik at jeg får orden på små og store problemer på nettsidene mine. Ikke bare det. Kristin yter også det lille ekstra og jeg får ofte mer enn jeg forventer av hjelp – blant annet gode løsninger på utfordringer jeg ikke selv vet at siden min har fordi jeg skriver bøker og ikke er noen nettsideekspert. Jeg er derfor superfornøyd med WP-skolen på alle måter. Anbefales!

Anett-Kristin Andersen
www.hjerteromsgalleriet.no
Kundeservice er noe av det beste jeg har opplevd. Den er helt fantastisk!

For meg er det viktig å ha kontroll på sidene mine selv. Forstå hva som er på «baksiden». Muligheten til å rette opp og gjøre om på egen nettside. Jeg er glad i å skrive og gjennom bloggingen kan jeg få ut budskapet til verden. 

Jeg har lært så mye nytt gjennom kurset jeg har tatt hos WP Skolen. Du står aldri fast når du har de med på laget. Jeg er så fornøyd og stolt av sluttresultatet så langt. Nå skal jeg etterhvert utvide siden min med å lage kurs. Det blir en ny og spennende reise. Moro å lære nye ting.

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Your Cart