Rikke Dørum Schönborn

Rikke Dørum Schønborn

Kontaktinfo:

E-post:

rikke@fokusmarketing.no

Mobil:

99 02 02 53

Web:

www.fokusmarketing.no

Facebook:

Rikke - Fokus Marketing

Få fart på markedsføringen

Jeg hjelper mindre bedrifter med markedsføringen. Bedrifter som ikke har behov eller mulighet til å ansette en egen markedsfører på fulltid. Det kan være gründere som trenger hjelp for å komme i gang eller bedrifter som har holdt på noen år, men trenger hjelp for komme videre.

Sammen legger vi en plan for hva du bør gjøre for å markedsføre din bedrift på en smart og kostnadseffektiv måte slik at du blir mer synlig og får flere kunder.

WORKSHOP

Ønsker du deg en markedsfører som kan fortelle deg hva du må gjøre for å få mer fart i markedsføringen? En fagperson som gir deg konkrete råd for hva du bør gjøre steg for steg, slik at dine produkter og tjenester blir mer synlig – og du får flere kunder?

På noen timer får du akkurat det – samt en konkret fremdriftsplan for hvordan du skal markedsføre deg fremover. Vi ser på dine markedsføringsmuligheter, og legger en plan på hvordan du kan markedsføre din bedrift på best mulig måte. Du får konkrete forslag på markedsføringsaktiviteter.

DIN MARKEDSSJEF

Har du ikke behov, eller budsjett, til å ansette en markedsfører på heltid, men trenger jevnlig hjelp med markedsføringen?​

Løsningen kan være å leie en markedssjef – en ekstern markedsavdeling om du vil. For en kortere eller lengre periode følger jeg opp dine markedsføringsaktiviteter slik at du kan konsentrere deg om de andre sidene av bedriften.​

NETTSIDER​

​Din nettside er selve kjernen i markedsføringen, og din bedrifts ansikt utad og som regel det første kunden møter før de tar kontakt. Det er viktig å ha en funksjonell nettside som er mobiltilpasset (og andre digitale flater), samt designet i tråd med bedriftens grafiske profilen. Og sist, men ikke minst, må innholdet være godt og relevant for kunden.

Jeg kan tilby deg alt du trenger for en gjennomtenkt funksjonell og profesjonell nettside fra A – Å. Fra webstrategi til ferdig funksjonell og profesjonelle nettside som du er stolt av og som markedsfører dine produkter og tjenester på best mulig måte.

Rikkes e-bok

11 smarte markedsføringstips!

Få e-boken med mine 11 beste MARKEDSFØRINGSTIPS for din bedrift.

  • Bli mer synlig
  • Få flere kunder og tjene mer penger

Jeg kan også hjelpe deg med dette;

  • RÅDGIVING: Noen å sparre med, få konkrete råd
  • MARKEDSPLAN: Hjelp til å planlegge markedsføringen steg for sted, hvilken strategi skal du velge for å nå din målgruppe
  • WEBSTRATEGI: En gjennomtenkt plan for hvordan markedsføre deg på nettet, fra hvordan nettsiden skal være til hvilke aktiviteter som skal drive aktivitet inn til nettsiden
  • NETTSIDER: Oppsett av profesjonelle og funksjonelle nettsider
  • APPS: Utvikling av apps for dine produkter eller tjenester
  • SOSIALE MEDIER: Hvordan du kan bruke sosiale medier effektivt i din markedsføring, hvilke kanaler bør du satse på og hva og når skal du poste
  • DESIGN: Design av salg- og markedsføringsmateriell som f.eks. annonser, brosjyrer, visittkort, flyers, plakater, rollups, bilder/header til sosiale medier
  • OPPLÆRING / KURS: i WordPress (hvordan oppdatere egen nettside), MailChimp (nyhetsbrev og listebygging), Facebook (hvordan bruke Facebook i markedsføringen) eller om du trenger hjelp til å komme i gang med blogging

Referanser

Workshop og markedsplan
Jeg er veldig fornøyd med workshopen vi hadde sammen med deg – og synes oversikt og markedsplanen er oversiktlig og detaljert.

Anne Cathrine Gjærdem
Generalsekretær Polyteknisk Forening

Sparringspartner og rådgiver

Fantastisk å ha noen å ringe til for å ta en kjapp prat. En som er tilgjengelig når man står å skal ta en beslutning. Som bedriftsleder står man ofte ovenfor valg og beslutninger når det gjelder markedsføring, og da er det godt å ha en en proff fagperson med rett kompetanse til å hjelpe seg. Rikke er en tydelig, effektiv og smart markedsfører som raskt ser løsninger. Hun er en dyktig og trygg rådgiver som gir kvalitet og dypde, og vet hva hun snakker om. I tillegg er hun en varm og trygg person, tilstedeværende og jeg blir sett personlig. Genuint opptatt av meg og min bedrift, og hvordan best mulig hjelpe meg.

Maria Mork
Relasjonscoach, Alt er mulig

Markedssjef, rådgiver, design og webside, sosiale medier
Fokus Marketing har bidratt til vår bevisstgjøring i forholdet vårt til bruk av sosiale medier, og utarbeidet kampanjer både digitalt og print som passer til vår profil. Rikke er en av de få jeg vet om som både er veldig kreativ og strukturert samtidig og hun har evne til å lytte til mine ønsker og behov for så å samle trådene til på en forståelig og gjennomførbar helhet. Fokus Marketing har arbeidet med annonser, websider og markedsføringsplaner for Bærum Optikk i mange år og jeg er veldig fornøyd med samarbeidet.

Berit Lilleengen
Daglig leder, Bærum Optikk

Markedsføringsstrategi, webside, rådgiving, profilering
Rikke har mye av æren for at vi tok steget opp til et høyere inntjeningsnivå. Det er lettere å komme igang med andre profesjonelle aktører, både lokalt og internasjonalt, med en helhetlig markedsføringsplattform. Å gå i møte med Rikke gir deg en følelse av å bli ivaretatt faglig. Hun skreddersyr pakker som både kan være hands on, praktisk og/eller på et rådgivende plan. Kundens behov er alltid i fokus, og Rikke er god på å belyse disse områdene!

Synnøve Solholm Johansen
Eier og daglig leder, Showcase Fashion Agency

Ikke gå glipp av nyheter fra WP Skolen

Du vil motta e-post fra oss når vi har nye blogginnlegg, nyheter eller tilbud som vi tror vil være av interesse for deg. Du kan melde deg av når du vil!

Tilbakestill passord

Gjenopprett passordet ditt

En link for å gjenopprette passord vil bli sendt deg på e-post.

Tilbake

Your Cart