Hvordan

Se hvordan du starter i rett ende!

Denne videoen, inkludert nedlastbare pdf'er gir deg viktige tips enten om du skal opp med ny nettside, skal redesigne den gamle eller utvide siden din.

Tips, læring og oppdatering fra WP Skolen, inkludert denne gratis treningen som viser deg hvordan du starter i rett ende og unngår de typiske feilene.

Om WP Skolen

WP skolen er bygd opp som et svar på et stort behov i markedet; opplæring i hvordan selv sette opp og drifte egen nettside
– med informasjon på Norsk.


WP Skolen er som et bibliotek av opplæringsvideoer og artikler. Vårt nettkurs, WP Basis, kan følges modul for modul for å sette opp eller redesigne eksisterende nettside. Eller brukes som et oppslagsverk når du har glemt hvordan noe spesifikk gjøres.

I tillegg tilbyr vi tettere oppfølging/support, for deg som ønsker det. 


Kristin og Ragnhild

Vår visjon

Å gjøre det mulig for flere gründere, småbedrifter og foreninger å selv klare å sette opp og drifte sin egen webside. Ved å tilby kunnskap på norsk dekker vi et et behov der brukeren kanskje tidligere måtte søke vilkårlig på nett, blant engelske tekster og videoer, eller hyre inn designere eller programmere for å gjøre jobben.

Copyright © 2020 · WP Skolen AS · Org.nr 917 698 570 · Personvern