Fra klinikk på nett

Hei, jeg heter Lise Skage og jobber nettbasert, som terapeut og mentor

Min praksis kan deles inn i 4 hovedområder

  • Endringsarbeid, når livet endrer seg eller tar en brå sving
  • Løsrivelsesprosesser, hvordan frigjøre seg og ta nye valg? 
  • Metoder og teknikker for å få suksess som behandler eller coach
  • Avhengighet, veien til egen kontroll 

Klinikk for psykoterapi og parterapi

Jeg åpnet klinikk for psykoterapi og parterapi i 2005, etter 15 år i spesialisthelsetjenesten for psykisk helse, rus – og avhengighet. Det har vært spennende år, med mennesker i ulike livssituasjoner og med ulike utfordringer. Som følge av pandemien, la jeg ned klinikken i mars og jobber nå kun nettbasert. Med tilpasninger fungerer det fint, og geografisk avstand er ikke lenger noe problem. 

Bratt læringskurve

Å drive egen bedrift er meningsfylt og spennende, men har selvfølgelig også utfordringer. Det å gå fra å jobbe i en statlig bedrift med sekretærer, data-  og regnskapsavdeling, til å drifte alt selv, skapte en bratt læringskurve. 

Hvordan nå ut til kundene?

Hvordan skulle jeg nå ut til kunder? I det offentlige hadde vi lange ventelister av folk som trengte behandling. Nå måtte jeg skaffe kundene selv. Jeg trengte et sted å markedsføre meg, et sted kunder kunne nå meg, og trengte etter hvert en ny hjemmeside.

Jeg lette etter noen som kunne lage en ny, og fant WP Skolen. Der lærte jeg hvordan lage og drifte egen hjemmeside, og ha full kontroll. Fra å ikke kunne det mest elementære innen data, til å lage og drifte en hjemmeside, virket som en avgrunn. Men, takket være detaljerte, instruktive videoer på norsk, og en fantastisk support- tjeneste, har jeg nå bit for bit lagd min egen hjemmeside. Jeg kan drifte den og gjøre endringer etter hvert som bedriften min utvikles. 

Gull å være sin egen sjef

Det var helt riktig for meg å starte min egen bedrift. Det var mye jobb i oppstartfasen, men det er gull å være sin egen sjef. Hjemmesiden er markedsføringen av bedriften og nå har jeg bestemt meg for å lage kurs. Det ser jeg fram til. Jeg er ganske spent på det tekniske, men er helt trygg på at jeg kommer i mål, millimeter for millimeter når jeg følger WP Skolens kurs i å lage kurs

Jeg ønsker alle en god jul!

Beste hilsen fra Lise

Vil du vite mer om Lise Skage og hennes tjenester?

Du finner siden til Lise her.

Ragnhild H. V.
Ragnhild H. V.
Artikler: 85

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.